Blokboek Taal 8 Extra

In Blokboek Taal 8 extra wordt veel aandacht besteed aan meervoud, tegenwoordige tijd, verleden tijd, voltooid deelwoord en voltooid deelwoord als bijvoeglijk naamwoord.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-342-1 Categorieën: ,

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Veelzijdig inzetbaar: dat zijn de blokboeken Taal! De boeken zijn een ideale ondersteuning van elke taalmethode, zowel in het basisonderwijs als in het speciaal onderwijs. Ze hebben als doel de schrijfvaardigheid en het taalinzicht in een logische volgorde op te bouwen, met een gedegen uitleg en door vele oefeningen. De lessen bestaan uit een eenvoudig en een iets moeilijker gedeelte. Ook een zorgleerling kan daardoor een groot gedeelte van elke taak zelfstandig uitwerken. In de blokboeken is extra schrijfruimte voor oefening, herhaling of dictee opgenomen. De boeken zijn heel geschikt voor zelfstandig werken.

In Blokboek Taal 8 Extra wordt veel aandacht besteed aan meervoud, tegenwoordige tijd, verleden tijd, voltooid deelwoord en voltooid deelwoord als bijvoeglijk naamwoord. Daarnaast wordt de woordenschat van de leerling wederom verder uitgebreid.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…