Franse Puzzels & Bronnenboek

Het Franse Puzzels & Bronnenboek bevat een uitneembare woordenlijst met illustraties.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-300-1 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Frans op de basisschool?  Waarschijnlijk is dit een eerste kennismaking met de Franse taal, maar op een speelse, mooi geïllustreerde manier kan de leerling vertrouwd raken met de schrijfwijze en betekenis van Franse woorden. Als leerkracht kun je de puzzels een extra dimensie geven door de uitspraak met je groep te oefenen! Kortom Franse Puzzels zijn een verrijking van de kennis of een voorbereiding op het leren van een wereldtaal. De serie Franse Puzzels bevat woordzoekers, legletters, kruiswoordpuzzels en woordsudoku’s. De serie bestaat uit drie delen die los van elkaar gebruikt kunnen worden.

Het Franse Puzzels & Bronnenboek bevat een uitneembare woordenlijst met illustraties. Op deze manier heeft de leerling een eigen woordenboek en kan de leerling de Franse schrijfwijze van de woorden bekijken en aanleren. Daarnaast staan er eenvoudige woordpuzzels in dit deel en is daarom heel geschikt om zonder kennis van de Franse taal te beginnen.

In de puzzels zijn woorden gebruikt die goed aansluiten bij de leefwereld van de leerling over onderwerpen als familie, school, vakantie en huisdieren.

Extra informatie

Groepen

, ,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…