• Spaanse Puzzels 2
  • Spaanse Puzzels 2
  • Spaanse Puzzels 2
  • Spaanse Puzzels 2
  • Spaanse Puzzels 2

Spaanse Puzzels 2

Spaanse Puzzels 2 bevat eveneens legletters en woordzoekers. In de puzzels zijn woorden gebruikt die goed aansluiten bij de leefwereld van de leerling.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-324-7 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Spaans wordt in veel landen gesproken. Denk maar eens aan al die mensen in Midden- en Zuid-Amerika! Spaans is een wereldtaal voor de toekomst en daarom zijn er nu naast de Engelse en Franse Puzzels ook Spaanse Puzzels. Sommige kinderen kennen misschien al een beetje Spaans omdat ze een keer in Spanje op vakantie zijn geweest, maar voor een eerste kennismaking is dit een leuke manier om de Spaanse taal te leren en te oefenen.

De serie bestaat uit drie delen en is aanvullend materiaal voor leerlingen in groep 5 t/m 8 en de onderbouw van het VO.

Uiteraard kan de leerkracht de kinderen wegwijs maken in de uitspraak van deze mooie taal, maar met de Spaanse Puzzels wordt de basis gelegd voor het lezen en schrijven van een groot aantal bekende Spaanse woorden. Puzzelend leren dus!

Spaanse Puzzels 2  bevat eveneens legletters en woordzoekers. In de puzzels zijn woorden gebruikt die goed aansluiten bij de leefwereld van de leerling. De thema’s variëren van ‘thuis’, ‘in de tuin’, ‘boodschappen doen’, ‘kleding’ tot ‘op school’ en ‘vervoer’. De woorden zijn leuk geïllustreerd met herkenbare tekeningen. Achterin het boek is een aantal woordpuzzels opgenomen en vakantiepuzzel van Spanje.

Bijkomende informatie

Groepen

, ,

Leerbehoeften

,

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…