• Woordenschat fase 6
  • Woordenschat Fase 6
  • Woordenschat Fase 6
  • Woordenschat Fase 6
  • Woordenschat Fase 6

Woordenschat Fase 6

Woordenschat Fase 6 bevat niet alleen de traditionele woordpuzzels van de vorige delen. De illustraties zijn namelijk ook vaak vervangen door omschrijvingen, anagrammen en dergelijke.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-251-6 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Al puzzelend de woordenschat vergroten: dat is het doel van de zevendelige serie Woordenschat “Om je heen”. Het uitgangspunt van de beeldpuzzels zijn eenvoudige illustraties, die vertaald moeten worden naar woorden. Op een speelse manier leren kinderen zo nieuwe begrippen, woorden en de juiste schrijfwijze ervan kennen. De beeldpuzzels hebben thema’s die dichtbij de leerling liggen zoals de eigen klas, het eigen huis, vervoer, kleding en huisdieren. Natuurlijk is elk volgend deel wat moeilijker dan het vorige: in moeilijkheidsgraad volgen de puzzelboeken de woordenschatontwikkeling (fases).

Woordenschat Fase 6 bevat niet alleen de traditionele woordpuzzels van de vorige delen. De illustraties zijn namelijk ook vaak vervangen door omschrijvingen, anagrammen en dergelijke. De moeilijkheidsgraad ligt hier dus iets hoger! Ook zijn er vele woordzoekers, waarbij de beschikbare woorden in het puzzelveld moeten worden doorgestreept. Onderwerpen zoals uitvindingen, meubels, muziekinstrumenten, wegen en verkeer worden zo op een leuke manier behandeld.

Bijkomende informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

,

Vakgebied

Andere suggesties…