Zelfstandig Rekenen 4

Zelfstandig Rekenen 4 begint met eenvoudige, duidelijk omschreven vragen en opdrachten. Dit eerste deel begint met optellen en aftrekken, waarbij de sommen steeds even iets moeilijker worden.

€ 9,95

Dit artikel: Zelfstandig Rekenen 4
€ 9,95
€ 9,95
-
+
 5,00
Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-161-8 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Zelfstandig werken en zélf je opgaven nakijken: dat maakt Zelfstandig Rekenen voor de leerling heel aantrekkelijk! Met deze unieke, speelse werkvorm kan de leerling – los van leerkracht en groep – in zijn eigen tempo oefenen met rekenen en tafels. Door de oplopende moeilijkheidsgraad zijn ze zowel geschikt voor de leerling die extra uitdaging wil als voor de leerling die extra oefening kan gebruiken.

De opgaven in deze oefenboeken gaan vergezeld met grappige illustraties en zijn steeds op dezelfde manier opgebouwd. Op elke bladzijde staat een vierkant met zestien tot twintig geruite vakken. In elk vak staat de opgave in het grijze ruitje en dienen de blanco ruitjes als antwoordmogelijkheid. De leerling zet een kruisje bij het antwoord van zijn keuze. Na het aankruisen van alle antwoorden legt hij het correctievel over het vierkant. Het correctievel heeft transparante, gekleurde ruitjes, waardoor de goede antwoorden als het ware dezelfde kleur krijgen. Dit maakt van nakijken een leuke klus en stimuleert om verder te gaan. Op de resultatenlijst achterin het boek kan de leerling zelf zijn scores bijhouden.

Zelfstandig Rekenen 4 begint met eenvoudige, duidelijk omschreven vragen en opdrachten. Dit eerste deel begint met optellen en aftrekken, waarbij de sommen steeds even iets moeilijker worden. In de loop van het boek komen ook sommen over delen en vermenigvuldigen aan de orde. Er zijn verder ook leuke en leerzame opdrachten over klokkijken.

Voor groep 4.

Bij Zelfstandig Rekenen is tevens een los correctievel nodig.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…