Zelfstandig Topo Trainen Wereld

In Zelfstandig Topo Trainen Wereld wordt aandacht besteed aan de landen in de gehele wereld.

€ 9,95

Dit artikel: Zelfstandig Topo Trainen Wereld
€ 9,95
€ 9,95
-
+
 5,00
Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-440-4 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Zelfstandig werken en zélf je opgaven nakijken: dat maakt Zelfstandig Topo Trainen top! In het eigen tempo doorkruist de leerling de wereld en leert hij op een frisse en motiverende manier de namen van landen, plaatsen, werelddelen en zeeën kennen. Door het herhaaldelijk aanwijzen en benoemen, het testen van de eigen kennis en het nakijken van de eigen antwoorden wordt de kennis van topografie opgebouwd en – belangrijker! – behouden. De serie Zelfstandig Topo Trainen bestaat uit de delen Nederland, Europa en Wereld.

Op elke bladzijde staan een genummerde geografische kaart, een lijst met namen (aan het begin van de behandeling van een nieuwe provincie, land of werelddeel) en een vierkant met geruite vakken. Leerlingen leren eerst met behulp van de landkaart en de namenlijstjes de bedoelde plaatsen, landen, zeeën enzovoort kennen. Daarna gaan ze oefenen met behulp van het geruite vierkant. In elk vak staat de opgave in het middelste ruitje en dienen de blanco ruitjes als antwoordmogelijkheid. Na het aankruisen van de antwoorden kijkt de leerling de opgaven met behulp van het correctievel na en vervolgt zijn ontdekkingsreis!

In Zelfstandig Topo Trainen Wereld wordt aandacht besteed aan de landen in de gehele wereld. De leerling krijgt een rondleiding over alle continenten, te beginnen bij Afrika en eindigend met Zuid-Amerika. Azië komt uitvoerig aan bod, evenals Noord-Amerika en Australië. Ook de landen, steden, eilanden en zeeën van het Caribische gebied worden niet vergeten!

In 2022 is de serie Zelfstandig Topo Trainen herzien en van actuele kaarten voorzien.

Bij Zelfstandig Topo Trainen is tevens een los correctievel nodig.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…