Leermiddelen voor het basisonderwijs

Verdiepende leermiddelen voor het basisonderwijs vind je bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Wij hebben ons toegelegd op het uitgeven van onderwijsmateriaal waarmee we leerlingen in het basisonderwijs stimuleren om het beste uit zichzelf te halen op verschillende vakgebieden.

Resultaat 1–12 van de 368 resultaten wordt getoond

Zorg voor onderwijs van uitstekende kwaliteit met onze leermiddelen voor het basisonderwijs

Wij zijn al ruim zeventig jaar actief in het ontwikkelen en op de markt brengen van uiterst kwalitatief onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs. Hierin gaan wij met de tijd mee en zien we dat steeds meer leerkrachten zich toeleggen op het realiseren van persoonlijke leertrajecten. Hierin dragen wij ons deel bij door de mogelijkheid aan te bieden om de leermiddelen voor het basisonderwijs zelf samen te stellen uit ons brede aanbod. Dit aanbod loopt vanzelfsprekend uiteen met betrekking tot de verschillende vakgebieden, zoals rekenen en taal, maar ook als het aankomt op de individuele leerbehoeftes is er voldoende keuze. Door het onderwijsmateriaal af te stemmen op de leerlingen waaraan je lesgeeft, maak jij als leerkracht écht een verschil in de ontwikkeling.

Bestel je lesmateriaal gemakkelijk online

Wil je bepaalde leermiddelen voor het basisonderwijs bij ons bestellen, bijvoorbeeld om te oefenen met taal? Dat kan eenvoudig via onze website met een persoonlijk account dat je gemakkelijk gratis aanmaakt. Wanneer je ons onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs liever eerst uitprobeert, heb je de mogelijkheid om proefpakketten te bestellen. Heb je hier interesse in of wil je meer informatie? Bel dan naar ons kantoor in Nieuwendijk te Nederland via +31 183-302537 of stuur een e-mail naar info@kinheim.com. We helpen je graag verder.