Leermiddelen voor het basisonderwijs

Verdiepende leermiddelen voor het basisonderwijs vind je bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Wij hebben ons toegelegd op het uitgeven van onderwijsmateriaal waarmee we leerlingen in het basisonderwijs stimuleren om op verschillende vakgebieden het beste uit zichzelf te halen. Ons team vertelt je graag meer over de leermiddelen voor het basisonderwijs in ons aanbod.

Resultaat 1–12 van de 383 resultaten wordt getoond

Met onze leermiddelen voor het basisonderwijs zorg je voor onderwijs van uitstekende kwaliteit

Wij zijn al ruim zeventig jaar actief in het ontwikkelen en op de markt brengen van uiterst kwalitatief onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs, en gaan daarin met de tijd mee. We zien dat steeds meer leerkrachten zich toeleggen op het realiseren van persoonlijke leertrajecten. Hierin dragen wij ons deel bij door de mogelijkheid aan te bieden om leermiddelen voor het basisonderwijs zelf samen te stellen. Daarbij heb je de keuze uit de vele middelen in ons brede aanbod aan leermiddelen. Dit aanbod loopt vanzelfsprekend uiteen met betrekking tot de verschillende vakgebieden, zoals werkbladen voor rekenen en taal, maar ook als het aankomt op de individuele leerbehoeftes is er voldoende keuze. Door het onderwijsmateriaal af te stemmen op jouw leerlingen, maak je als leerkracht écht een verschil in de ontwikkeling.

Bestel je lesmateriaal in enkele klikken online

Wil je bepaalde leermiddelen voor het basisonderwijs bij ons bestellen, bijvoorbeeld om te oefenen met taal? Dat kan eenvoudig met een persoonlijk account dat je gemakkelijk gratis aanmaakt. Wanneer je ons onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs liever eerst uitprobeert, heb je de mogelijkheid om proefpakketten te bestellen. Heb je hier interesse in of wil je meer informatie ontvangen over onze leermiddelenuitgeverij? Bel dan naar ons kantoor in Nieuwendijk te Nederland via +31 183-302537 of stuur een e-mail naar info@kinheim.com. We helpen je graag verder.