Leermiddelen voor het basisonderwijs

Verdiepende leermiddelen en lesmateriaal voor het basisonderwijs vind je bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Wij hebben ons toegelegd op het uitgeven van onderwijsmateriaal waarmee we leerlingen in het basisonderwijs stimuleren om op verschillende vakgebieden het beste uit zichzelf te halen. Ons team vertelt je graag meer over de leermiddelen voor de basisschool in ons aanbod.

Resultaat 1–12 van de 412 resultaten wordt getoond

Met onze leermiddelen voor het basisonderwijs zorg je voor onderwijs van uitstekende kwaliteit

Wij hebben al ruim zeventig jaar ervaring met het ontwikkelen van leermiddelen voor de lagere school, zowel voor België als voor Nederland. Hierdoor weten we hoe we uiterst kwalitatief onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs kunnen maken en zijn we steeds met de tijd mee. We zien dat steeds meer leerkrachten zich toeleggen op het realiseren van persoonlijke leertrajecten. Leerlingen in de basisschool zitten immers vaak op heel verschillende niveaus en dus is er nood aan leermiddelen op maat van ieder individueel kind. Hierin dragen wij ons deel bij door de mogelijkheid aan te bieden om leermiddelen voor het basisonderwijs zelf samen te stellen. Daarbij heb je de keuze uit de vele middelen in ons brede aanbod aan leermiddelen voor de lagere school.

Ons ruime aanbod aan onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs

In ons aanbod aan leermiddelen en lesmateriaal voor het basisonderwijs vind je uiteraard alle verschillende vakken en onderwerpen die in de basisschool aan bod komen. Voor elk vak bestaan er verschillende soorten onderwijsmateriaal, elk gericht op één aspect van dit vak. Binnen ons aanbod aan lesmateriaal voor taal, bijvoorbeeld, vind je handige oefeningen om de werkwoorden te oefenen, maar ook oefenmateriaal voor woordenschat. We proberen steeds om onze leermiddelen niet alleen leerzaam te maken, maar ook leuk voor kinderen in de lagere school. Zo bevatten onze werkbladen voor rekenen leuke rekenpuzzels waarmee de leerlingen spelenderwijs rekensommen onder de knie kunnen krijgen. Uiteraard hebben we geschikte leermiddelen voor alle kinderen in de basisschool, ongeacht hun niveau. Zo kan je de sterke leerlingen een extra uitdaging geven en de leerlingen die nog niet helemaal mee zijn helpen om bij te benen met de rest. Door het onderwijsmateriaal af te stemmen op jouw individuele leerlingen, maak je als leerkracht écht een verschil in de ontwikkeling.

Bestel je lesmateriaal voor het basisonderwijs in enkele klikken online

Wil je bepaalde leermiddelen voor je lagere school bij ons bestellen, bijvoorbeeld om te oefenen met taal? Dat kan eenvoudig met een persoonlijk account dat je gemakkelijk gratis aanmaakt. Wanneer je ons onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs liever eerst uitprobeert, heb je de mogelijkheid om proefpakketten te bestellen. Heb je hier interesse in of wil je meer informatie ontvangen over onze leermiddelenuitgeverij uit Nieuwendijk? Bel dan naar ons via +31 183-302537 of stuur een e-mail naar info@kinheim.com. We helpen je graag verder.