Lesmateriaal voor leerlingen die moeite hebben met rekenen

Wanneer je op zoek bent naar lesmateriaal en leermiddelen voor leerlingen die moeite hebben met rekenen, kan je uitstekend bij Educatieve Uitgeverij Kinheim uit Nieuwendijk terecht. Wij leggen ons al ruim zeventig jaar toe op het ontwikkelen van kwalitatief lesmateriaal voor het Vlaamse basisonderwijs, zoals werkbladen om rekenen te oefenen. Hierbij hechten we veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Daarom kan je ook voor remedial teaching, oftewel RT-materialen, bij ons terecht.

Resultaat 1–12 van de 412 resultaten wordt getoond

Het ideale lesmateriaal om rekenen te oefenen in het basisonderwijs

De leermiddelen voor de lagere school die wij aanbieden, zijn verkrijgbaar voor uiteenlopende niveaus. Hierdoor vind je bij ons voor elke leerling RT-materiaal voor rekenen. Wanneer een leerling uit leerjaar 4 bijvoorbeeld nog achterloopt met rekenen, kan je bijvoorbeeld vraagstukken voor leerjaar 3 gebruiken als RT-materialen. Zo kan de leerling uit de basisschool op zijn of haar eigen tempo en met het juiste RT-materiaal voor zijn of haar niveau oefenen met rekenen. Daarnaast hebben we ook een aanbod aan leermiddelen om extra op rekenen te oefenen, zoals leuke werkbladen, samengesteld voor het basisonderwijs. Hierin vind je RT-materiaal voor rekenen, maar ook RT-materialen voor andere vakgebieden, zoals werkbladen voor taal. Zo kan je elke leerling voorzien in zijn of haar leerbehoeften en persoonlijke begeleiding aanbieden waar nodig. Onze werkbladen voor rekenen passen dus goed in het onderwijs van nu, waarin de behoefte van het realiseren van persoonlijke leertrajecten alsmaar groter wordt. Bekijk bijvoorbeeld ons materiaal voor het oefenen van rekenen in leerjaar 5.

Bestel direct de benodigde RT-materialen of contacteer ons

Lesmateriaal om rekenen te oefenen, is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het basisonderwijs. Het is daarom belangrijk om de juiste leermiddelen te bestellen, zoals speciale extra oefeningen voor leerlingen die moeite hebben met rekenen. Wanneer je weet welk RT-materiaal voor rekenen je wilt gebruiken, kan je dit direct online bestellen. Heb je vragen over onze werkbladen voor rekenen of onze andere RT-materialen? Dan helpen we je graag verder. Neem hiervoor contact met ons op via +31 183-302537 of info@kinheim.com. Wij helpen je graag om het ideale lesmateriaal te vinden om je leerlingen te helpen met rekenen.