Lesmateriaal voor taal bestellen

Zoek je lesmateriaal voor taal dat aansluit op de leerbehoeftes van leerlingen in het basisonderwijs? Dan vind je bij Educatieve Uitgeverij Kinheim waar je naar op zoek bent. Of je de leerlingen nu meer wilt uitdagen op het gebied van taal of begrijpend lezen, bij ons vind je voor beide onderwerpen de juiste leermiddelen.

Uiteenlopend lesmateriaal voor verdere ontwikkeling op het gebied van taal

Het uiteenlopende lesmateriaal in ons aanbod biedt leerlingen de mogelijkheid om op verschillende manieren meer te leren over taal. Zo zijn er puzzel- en oefenboeken waardoor leerlingen aan de hand van puzzels, afbeeldingen en opdrachten meer te weten komen over woordenschat en spelling. Daarnaast zijn er leermiddelen verkrijgbaar om te oefenen met begrijpend lezen, zodat leerlingen op den duur zelfstandig boeken kunnen lezen én begrijpen.

Leren op je eigen tempo

Al ons lesmateriaal voor taal, zoals de leermiddelen voor begrijpend lezen, loopt op in niveau. Doordat je als leerkracht zelf bij ons het lesmateriaal kunt samenstellen, kan elke leerling op zijn of haar eigen tempo en niveau ontwikkelen. Dit is iets waar wij bij het samenstellen van ons onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs veel waarde aan hechten.

Contacteer ons vandaag nog als je vragen hebt

Voor lesmateriaal voor taal kun je probleemloos bij onze uitgeverij terecht, net als voor leermiddelen voor begrijpend lezen. Verken het aanbod online en bestel al het benodigde lesmateriaal gemakkelijk en snel. Heb je vragen over ons materiaal om taal te oefenen? Neem dan contact op met ons kantoor in Nieuwendijk te Nederland via +31 183-302537 of info@kinheim.com. We helpen je graag verder