Taal oefenen met onze materialen

Wil je jouw leerlingen met taal laten oefenen en zoek je zorgvuldig ontwikkelde lesmaterialen voor de basisschool? Je vindt alle benodigdheden bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Door ons verdiepende lesmateriaal voor het oefenen van taal en andere vakken zijn wij als uitgeverij al ruim zeventig jaar een begrip voor scholen in Nederland en België.

Het belang van taal oefenen met de juiste lesmaterialen

Taal behoort tot een van de belangrijkste vakgebieden in het basisonderwijs en blijft dan ook een belangrijk onderdeel om te oefenen. Hoe beter leerlingen oefenen met taal en dit beheersen, hoe beter zij kunnen presteren in andere vakgebieden. Het is om die reden ontzettend belangrijk om leerlingen te stimuleren om zich verder te ontwikkelen in dit gebied. Hiervoor zijn de juiste lesmaterialen nodig, die je als leerkracht vindt bij Educatieve Uitgeverij Kinheim.

Een greep uit ons aanbod aan materialen voor taal

Wij bieden voor het oefenen van taal verschillende lesmaterialen aan die gebruikt kunnen worden in alle leerjaren. Er wordt echter niet alleen onderscheid gemaakt per leerjaar, maar ook qua leerbehoeften. Waar het ene kind taal wellicht iets moeilijker begrijpt, loopt een andere leerling voor. Om ervoor te zorgen dat elk kind op zijn of haar eigen tempo kan leren, bieden wij lesmaterialen op verschillende niveaus aan. De lesmaterialen die wij voor het oefenen van taal aanbieden zijn uitermate geschikt om zelfstandig te werken. In ons aanbod vind je onder meer veelzijdige blokboeken waarin alle aspecten van taal worden behandeld, maar ook losse werkbladen voor taal, taalpuzzels en andere materialen om spelenderwijs te oefenen zijn verkrijgbaar.

Andere lesmaterialen van onze uitgeverij

Ons aanbod aan leermiddelen voor de lagere school is uiteraard niet enkel beperkt tot het oefenen van taal. Ben je naast lesmateriaal om taal te oefenen bijvoorbeeld op zoek naar verdiepende materialen voor rekenen? Of wil je leerlingen extra uitdagen met leermiddelen voor Engels? Dan kun je bij ons terecht. Naast materialen voor het oefenen van taal vind je bij ons materialen voor het leren van:

  • Lezen
  • Europese talen
  • Natuuronderwijs
  • Geschiedenis
  • Aardrijkskunde
  • Verkeer
  • Creatief zijn

Of je nu persoonlijke leertrajecten wilt realiseren voor kinderen die extra uitdaging of juist extra oefening nodig hebben, of simpelweg lesmaterialen wilt aanschaffen voor het oefenen van taal; wij reiken je alle benodigdheden aan.

Bekijk onze leermiddelen en bestel direct

Wij helpen je als educatieve uitgeverij graag om de kwaliteit van het basisonderwijs te verbeteren middels onze uitstekende leermiddelen. Neem een kijkje tussen al onze leermiddelen en zoek de materialen uit die aansluiten op de leerbehoeften van je klassen. Hierna kun je met een persoonlijk account direct alles bestellen wat je nodig hebt. Wil je eerst kennismaken met ons werk? Bestel dan een proefpakket van verschillende titels voor het oefenen van taal. Indien je vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen, bereik je ons kantoor in Nieuwendijk te Nederland via +31 183-302537 of info@kinheim.com