Werkbladen voor taal

Onze werkbladen voor taal zijn een uitstekende toevoeging aan het lesmateriaal dat je reeds gebruikt in het basisonderwijs. Je legt je leerlingen eenvoudig extra opdrachten voor met onze werkbladen voor bijvoorbeeld taalbeschouwing en spelling. Zo stimuleer je de ontwikkeling van kinderen nét dat beetje extra.

Printbare werkbladen om te gebruiken tijdens de lessen taal

Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim kun je niet alleen terecht voor lesmateriaal voor taal in de vorm van leer- en opdrachtboeken. Ook wanneer je losse werkbladen voor taal wilt gebruiken in de les, kun je bij ons terecht. Zo vind je in ons aanbod bijvoorbeeld werkbladen om aan de taalbeschouwing van de leerlingen te werken. Het aangename aan onze werkbladen voor taalbeschouwing is dat je deze eenvoudig zelf uitprint na het bestellen. Zo kun je op elk gewenst moment wat extra verdieping aan je lessen toevoegen of bijvoorbeeld extra uitdaging bieden aan leerlingen die het nodig hebben.

Bestel je werkbladen en print ze direct uit

Heb je interesse in onze werkbladen voor taal, zoals de exemplaren met betrekking tot taalbeschouwing? Of wil je juist werkbladen voor rekenen bestellen? Het kan beide via onze website. Maak simpelweg een account aan, plaats je bestelling en raadpleeg je werkbladen via “Mijn Kinheim”. Heb je hier vragen over of wens je meer informatie? Contacteer ons kantoor in Nieuwendijk te Nederland door te bellen naar +31 183-302537 of door een e-mail te sturen naar info@kinheim.com. We helpen je graag aan de benodigde leermiddelen om je lessen nóg uitdagender te maken.