Werkbladen voor taal bestellen

Onze werkbladen voor taal zijn een uitstekende toevoeging aan het lesmateriaal dat je reeds gebruikt in het basisonderwijs. Je legt je leerlingen eenvoudig extra opdrachten voor met onze werkbladen voor bijvoorbeeld taalbeschouwing en spelling. Zo stimuleer je de ontwikkeling van kinderen nét dat beetje extra.

Werkbladen om te gebruiken tijdens de lessen taal

Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim kun je niet alleen terecht voor lesmateriaal voor taal in de vorm van leer- en opdrachtboeken. Ook wanneer je losse werkbladen voor taal wilt gebruiken in de les, reken je op ons. Zo vind je in ons aanbod bijvoorbeeld werkbladen waarmee leerlingen aan taalbeschouwing kunnen werken. Bekijk bijvoorbeeld onze materialen voor het oefenen van taal in leerjaar 4.

Je print de bladen op ieder gewenst moment

Het aangename aan onze werkbladen voor taalbeschouwing is dat je deze eenvoudig zelf uitprint na het bestellen. Zo kun je op elk gewenst moment wat extra verdieping aan je lessen toevoegen of bijvoorbeeld extra uitdaging bieden aan leerlingen die het nodig hebben. We helpen je graag aan alle benodigde leermiddelen op verschillende niveaus om je lessen nóg uitdagender te maken.

Bestel je werkbladen en druk ze direct af

Heb je interesse in onze werkbladen voor taal, zoals de exemplaren met betrekking tot taalbeschouwing? Of wil je juist werkbladen voor rekenen bestellen? Het kan beide in onze webshop. Maak simpelweg een account aan, plaats je bestelling en raadpleeg je werkbladen via “Mijn Kinheim”. Heb je vragen of wens je meer informatie over onze werkbladen voor het oefenen met taal? Contacteer ons kantoor in Nieuwendijk te Nederland via +31 183-302537 of stuur een e-mail naar info@kinheim.com